Opslagruimte Nijmegen

Opslag dichtbij in Nijmegen


Heeft u ruimtetekort? Huur dan een opslagruimte! Dit kan zowel particulier als zakelijk.
U kunt bijvoorbeeld uw inboedel opslaan tijdens een verhuizing of verbouwing of uw archieven door ons laten beheren in elektronisch beveiligde ruimtes.
C.J. van den Berg & Zn. Euromovers heeft een opslag bij u in de buurt in Nijmegen
Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Inboedel opslaan

Gaat u verbouwen? Of verhuist u en heeft u opslagruimte nodig? U kunt bij ons uw inboedel tijdelijk onderbrengen. De opslag is altijd in verwarmde en beveiligde ruimtes. Zodat uw huisraad niet beschadigt.

 

Hoe gaan wij te werk?

Uw spullen worden bij u of uw bedrijf opgehaald en direct in een container geplaatst. Deze vervoeren wij naar onze opslagfaciliteit. Hier wordt deze droog en op de juiste temperatuur bewaard. Wanneer de opslag periode voorbij is wordt de container weer bij u bezorgd (na uw verbouwing of in uw nieuwe huis). Zo kunt u dan gemakkelijk uw huis of kantoor weer inrichten.

 

Opslagmogelijkheden

U heeft de keuze tussen houten containers van ongeveer 9 m³ (bxhxd 225x225x180) of 20” zeecontainers van ongeveer 33 m³. Het is mogelijk dat uw verzekeraar uw inboedel niet verzekert tijdens opslag, wij kunnen dan voor u een tijdelijke verzekering afsluiten zodat u zorgeloos uw inboedel kunt opslaan.

Archief opslag

De archiefopslag van Euromovers is een elektronisch bewaakte ruimte waarbij toegang alleen mogelijk is voor geautoriseerde personen. De beveiliging is dus gegarandeerd. Het is mogelijk uw archiefdozen op te slaan op basis van locatienummers, hiervoor hebben wij speciaal ingerichte containers. Dit zorgt ervoor dat uw archief altijd binnen handbereik is en bij u in de buurt in Nijmegen. Het archiefbeheer houdt onder andere in:

  • Dossiers opzoeken en dagelijks op afroep leveren.
  • Aflevering bij uw instelling of bedrijf.
  • Het dossier retour ophalen en correct opbergen.
  • Indien gewenst, de dossiers digitaliseren.

Onze specialisatie

Heeft u speciale wensen? Wij zijn gespecialiseerd in:
• Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
• Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
• Archiefverhuizing
• Digitalisering
• Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)
Bent u overtuigd? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

 

Opslag van uw inventaris

Naast particulieren opslag en archief opslag verzorgen we ook de opslag van uw inventaris. Wij halen de goederen bij u op en bezorgen ze op tijd weer terug bij uw bedrijf. Indien gewenst zorgen wij ook voor de plaatsing van uw inventaris. Het is ook mogelijk uw goederen geconditioneerd op te slaan. Wij beheren de opslag voor enkele grote landelijke klanten. Ook uw inventaris bij ons opslaan?
Vraag nu een offerte aan!