Opslagruimte Kampen

Opslagruimte in Kampen

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Kampen? Bij ons kunt u altijd een opslagruimte huren, zowel particulier als zakelijk. Bij IJzerman Kampen B.V. bieden we namelijk een opslagruimte voor elke situatie, zoals wanneer u ruimtetekort komt door een te volle garage of uw inboedel tijdelijk moet onderbrengen tijdens een verhuizing. Ook wanneer u uw inventaris wilt opslaan en uw archieven wilt laten beheren in elektronisch beveiligde ruimtes, bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op!

Tijdelijke opslag inboedel

Gaat u binnenkort verhuizen? Of gaat u verbouwen en heeft u een opslagruimte nodig? Het is bij ons mogelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Niet alleen scheelt u dit in kosten, ook verblijven uw spullen altijd in een van onze beveiligde en verwarmde ruimtes. Dit, zodat uw inboedel niet beschadigt raakt.

 

Wat is onze werkwijze?

Heeft u meer ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel? Maak dan gebruik van onze flexibele opslagfaciliteiten die voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij zorgen ervoor dat uw spullen bij u of uw bedrijf worden opgehaald. Vervolgens worden ze direct in een container geplaatst, waarna wij de container vervoeren naar onze opslagfaciliteit. Wij bewaren uw spullen op een plek die droog is en de juiste tempratuur heeft. Wanneer de periode van de opslag voorbij is, zal de container terug bij u bezorgd worden. Zo kunt u in alle rust uw opgeknapte- of nieuwe huis/ kantoor inrichten.

opslagruimte-kampen

Opslagmogelijkheden

Voor de het opslaan van uw spullen, heeft u de keuze uit meerdere opties. Zo kunt u kiezen uit een houten of stalen container, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die opgeslagen moeten te worden: 

 • De houten container is circa 9 m³ (bxhxd 225x225x180)
 • De 20” zeecontainer is circa 33 m³.

Ook is het mogelijk om uw inboedel tijdens de opslagperiode bij Euromovers te laten verzekeren, en niet door uw verzekeraar. Zo bieden wij een tijdelijke verzekering aan waarmee u zorgeloos uw inboedel op kunt slaan.

Archief opslag

Bij Euromovers wordt uw archief opgeslagen in elektronisch bewaakte ruimtes die alleen voor geautoriseerde personen toegankelijk zijn. De opslag is dus altijd goed beveiligd. Het opslaan van archiefdozen op locatienummers, gebeurt in speciaal daarvoor ingerichte containers. Uw archief is daardoor altijd binnen handbereik. Ons archiefbeheer houdt onder andere in:

 • Het dagelijks op afroep opzoeken van dossiers;
 • Het afleveren van archieven bij uw bedrijf of instelling;
 • Het weer ophalen en correct opbergen van archieven;
 • Indien gewenst, digitaliseren van dossiers.

Opslag inventaris

Naast particulieren opslag en archief opslag, verzorgen we ook de opslag van de inventaris van uw bedrijf. We halen de inventaris bij u op en bezorgen ze weer op tijd terug bij u op locatie. Indien gewenst, zorgen wij ook voor de plaatsing en installatie van uw inventaris. Het is daarbij ook mogelijk uw goederen geconditioneerd op te slaan. Wij beheren de opslag voor enkele grote landelijke klanten. Laat uw inventaris bij ons opslaan!

Opslagruimte voor kunst en antiek

Onze opslagruimtes, speciaal voor kunststukken en antiek, zijn bewaakt én hebben een klimaatbeheersingssysteem. Wij begrijpen dat u geen enkel risico wilt nemen met uw waardevolle bezit. Schakel daarom altijd een vakman in! Laat een van onze opslagspecialisten al uw zorgen uit handen nemen.

Onze specialisatie

Waarvoor kunt u bij ons terecht? Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

 • Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
 • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
 • Archiefverhuizing
 • Digitalisering
 • Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)

Euromovers werkt samen met partners in heel Nederland om klanten zoals u te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt. Bent u overtuigd van onze opslagruimte in Kampen?

Offerte aanvragen!