Opslagruimte Kampen

Opslagruimte Kampen

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Kampen? Bij ons kunt u altijd een opslagruimte huren, zowel particulier als zakelijk. Bij IJzerman Kampen B.V. bieden we namelijk een opslagruimte voor elke situatie, zoals wanneer u ruimtetekort komt door een te volle garage of uw inboedel tijdelijk moet onderbrengen tijdens een verhuizing. Ook wanneer u uw inventaris wilt opslaan en uw archieven wilt laten beheren in elektronisch beveiligde ruimtes, bent u bij ons aan het juiste adres!

Tijdelijk inboedel opslaan

Gaat u binnenkort verhuizen? Of gaat u verbouwen en heeft u een opslagruimte nodig? Het is bij ons mogelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Niet alleen scheelt u dit in kosten, ook verblijven uw spullen altijd in een van onze beveiligde en verwarmde ruimtes. Dit, zodat uw inboedel niet beschadigt raakt.

Hoe werkt het?

Heeft u meer ruimte nodig voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel? Maak dan gebruik van onze flexibele opslagfaciliteiten die voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij zorgen ervoor dat uw spullen bij u of uw bedrijf worden opgehaald. Vervolgens worden ze direct in een container geplaatst, waarna wij de container vervoeren naar onze opslagfaciliteit. Wij bewaren uw spullen op een plek die droog is en de juiste tempratuur heeft. Wanneer de periode van de opslag voorbij is, zal de container terug bij u bezorgd worden. Zo kunt u in alle rust uw opgeknapte- of nieuwe huis/ kantoor inrichten.

opslagruimte huren kampen

Achief opslag

Bij Euromovers wordt uw archief opgeslagen in elektronisch bewaakte ruimtes die alleen voor geautoriseerde personen toegankelijk zijn. De opslag is dus altijd goed beveiligd. Het opslaan van archiefdozen op locatienummers, gebeurt in speciaal daarvoor ingerichte containers. Uw archief is daardoor altijd binnen handbereik. Ons archiefbeheer houdt onder andere in:

 • Het dagelijks op afroep opzoeken van dossiers
 • Het afleveren van archieven bij uw bedrijf of instelling
 • Het weer ophalen en correct opbergen van archieven
 • Indien gewenst, digitaliseren van dossiers

huur opslagruimte kampen

Onze specialisatie

Waarvoor kunt u bij ons terecht? Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

 • Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
 • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
 • Archiefverhuizing
 • Digitalisering
 • Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)
 • Tijdelijke opslag
 • Inboedelopslag

Euromovers werkt met veel partners samen. Hierdoor is er altijd een opslagbox in de buurt beschikbaar.

opslag huren kampen

Bent u overtuigd van onze opslagruimte in Kampen? Euromovers werkt in heel Nederland samen om klanten te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt.

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Kampen, Zwolle, Elburg, Oldebroek, Heerde, Olst, Lelystad, Dronten en Noordoostpolder.