Opslagruimte Geleen

Opslagruimte Geleen

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Geleen? U kunt bij Euromovers altijd een opslagruimte huren, voor zowel particulier als zakelijk. Bij Soons verhuizingen Euromovers staat flexibiliteit en kwaliteit voorop. Maar ook zijn we inventief, creatief en vooruitstrevend. Zo bieden we een opslagruimte voor elke situatie. U kunt in Geleen niet alleen terecht voor alle soorten verhuizingen, maar ook voor opslag van uw inboedel of archief. Soons Verhuizingen BV beschikken over meer dan 35.000 m³ geconditioneerde en beveiligde opslagruimte.

Tijdelijk inboedel opslaan

Moet u uw huidige woning of kantoor opleveren, maar kunt u uw nieuwe woning of kantoor nog niet betrekken? Gaat u verbouwen of tijdelijk naar het buitenland? Of heeft u om een andere reden een opslagruimte nodig? Wij bieden opslagruimte aan voor elke situatie, zowel particulier als zakelijk en zowel tijdelijk als langdurig. Als Erkend Verhuisbedrijf kennen wij een droge, verwarmde en motvrije opslagplaats waar u uw inboedel kunt opslaan in afgesloten containers.

opslagruimte rotterdam

Opslagmogelijkheden

Afhankelijk van de hoeveelheid spullen die opgeslagen moeten te worden, kunt u kiezen uit meerdere opties. Wij hebben opslagcontainers beschikbaar van 7 m³ en 10m³.


U kunt uiteraard zo veel containers afnemen als nodig is. Uw opslag verzekeren? Ook dit is bij Euromovers mogelijk. Wij bieden een tijdelijke verzekering aan, waardoor u met een gerust hart uw inboedel kunt opslaan.

opslagruimte-rotterdam-archief

Bent u overtuigd van onze opslagruimte in Rotterdam? Euromovers werkt in heel Nederland samen om klanten te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt.

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Rotterdam en omstreken.