Opslagruimte Barneveld

Opslagruimte Barneveld

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Barneveld? U kunt bij Euromovers altijd een  opslagruimte huren, voor zowel particulier als zakelijk. Bij Van Reenen Euromovers staat flexibiliteit en kwaliteit voorop. Maar ook zijn we inventief, creatief en vooruitstrevend. Zo bieden we een opslagruimte voor elke situatie. 

Tijdelijk inboedel opslaan

Onze opslagruimtes bieden dé oplossing bij ingewikkelde situaties, zoals wanneer u meer ruimte nodig heeft tijdens een verbouwing of gaat verhuizen. Maar ook wanneer u uw inventaris en archief wilt opslaan. U bent bij Euromovers aan het juiste adres. Het is bij ons dan ook mogelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Zo maken wij gebruik van onze flexibele opslagfaciliteiten die voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Dit scheelt u in zowel kosten, als tijd. Ook verblijft uw opslag altijd in een van onze beveiligde en verwarmde ruimtes, zodat uw inboedel optimaal beschermd wordt.

Hoe werkt het?

We zorgen ervoor dat uw spullen bij u of uw bedrijf worden opgehaald. Vervolgens worden ze direct in een container geplaatst, waarna wij de container vervoeren naar onze opslagfaciliteit. Wij bewaren uw spullen op een plek die droog is en de juiste tempratuur heeft. Wanneer de periode van de opslag voorbij is, zal de container terug bij u bezorgd worden.

opslagruimte huren barneveld

Achief opslag

Bij Euromovers bewaken wij uw archief opslag in elektronisch bewaakte ruimtes. Zo garanderen we u dat uw opslag bij ons altijd goed beveiligd is. Het opslaan van archiefdozen op locatienummers, gebeurt in speciaal daarvoor ingerichte containers. Uw archief is dan ook altijd binnen ons bereik. Ons archiefbeheer houdt onder andere in:

 • Het dagelijks op afroep opzoeken van dossiers
 • Het afleveren van archieven bij uw bedrijf of instelling
 • Het weer ophalen en correct opbergen van archieven
 • Indien gewenst, digitaliseren van dossiers

huur opslagruimte in barneveld

Onze specialisatie

Door onze jarenlange ervaring weten onze experts precies de juiste oplossing voor elke situatie. Zo weet u zeker dat uw opslag in goede handen is. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

 • Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
 • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
 • Archiefverhuizing
 • Digitalisering
 • Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)
 • Tijdelijke opslag
 • Inboedelopslag

Euromovers werkt met veel partners samen, hierdoor is er altijd een opslagbox in de buurt beschikbaar.

opslag huren barneveld

Bent u overtuigd van onze opslagruimte in Barneveld? Euromovers werkt in heel Nederland samen om klanten te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt.

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

Werkgebied

Barneveld en omstreken.

ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd