Opslagruimte Barneveld

Opslagruimte in Barneveld

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Barneveld? U kunt bij Euromovers altijd een  opslagruimte huren, voor zowel particulier als zakelijk. Onze opslagruimtes bieden dé oplossing bij ingewikkelde situaties, zoals wanneer u meer ruimte nodig heeft tijdens een verbouwing of gaat verhuizen. Maar ook wanneer u uw inventaris en archief wilt opslaan. Bij Van Reenen Euromovers staat flexibiliteit en kwaliteit voorop. Maar ook zijn we inventief, creatief en vooruitstrevend. Zo bieden we een opslagruimte voor elke situatie. 

Neem contact op!

Onze specialisatie

Door onze jarenlange ervaring weten onze experts precies de juiste oplossing voor elke situatie. Zo weet u zeker dat uw opslag in goede handen is. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

 • Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
 • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
 • Archiefverhuizing
 • Digitalisering
 • Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)

 

Onze werkwijze: hoe gaan wij te werk?

We zorgen ervoor dat uw spullen bij u of uw bedrijf worden opgehaald. Vervolgens worden ze direct in een container geplaatst, waarna wij de container vervoeren naar onze opslagfaciliteit. Wij bewaren uw spullen op een plek die droog is en de juiste tempratuur heeft. Wanneer de periode van de opslag voorbij is, zal de container terug bij u bezorgd worden.

opslagruimte-kampen

Opslagmogelijkheden

Afhankelijk van de hoeveelheid spullen die opgeslagen moeten te worden, kunt u kiezen uit meerdere opties. Zo heeft u de volgende opslagmogelijkheden

 • De houten container is circa 9 m³ (bxhxd 225x225x180)
 • De 20” zeecontainer is circa 33 m³.

Uw opslag verzekeren? Ook dit is bij Euromovers mogelijk. Wij bieden een tijdelijke verzekering aan, waardoor u met een gerust hart uw inboedel kunt opslaan.


Archief opslag

Bij Euromovers bewaken wij uw archief opslag in elektronisch bewaakte ruimtes. Zo garanderen we u dat uw opslag bij ons altijd goed beveiligd is. Het opslaan van archiefdozen op locatienummers, gebeurt in speciaal daarvoor ingerichte containers. Uw archief is dan ook altijd binnen ons bereik. Ons archiefbeheer houdt onder andere in:

 • Het dagelijks op afroep opzoeken van dossiers
 • Het afleveren van archieven bij uw bedrijf of instelling
 • Het weer ophalen en correct opbergen van archieven
 • Indien gewenst, digitaliseren van dossiersOpslag inventaris

Ook is het mogelijk om de inventaris van uw bedrijf bij ons op te slaan. Zo halen we de inventaris bij u op én bezorgen we deze weer op tijd terug bij u op locatie. Indien gewenst, zorgen we ook voor de plaatsing en installatie van uw inventaris. Wij beschikken over een grote groep ervaren én goed geschoolde medewerkers.Opslagruimte voor kunst en antiek

Onze opslagruimte speciaal voor kunststukken en antiek worden dag en nacht bewaakt. Ook hebben de ruimtes een klimaatbeheersingssysteem. Bij het opslaan van uw kostbare bezit, wilt u natuurlijk geen enkel risico nemen. Daarom raden wij ook aan om uw opslag over te laten aan de specialisten.

Tjidelijk uw inboedel opslaan

U bent bij Euromovers aan het juiste adres. Het is bij ons dan ook mogelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Zo maken wij gebruik van onze flexibele opslagfaciliteiten die voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Dit scheelt u in zowel kosten, als tijd. Ook verblijft uw opslag altijd in een van onze beveiligde en verwarmde ruimtes, zodat uw inboedel optimaal beschermd wordt.

Bent u overtuigd van onze opslagruimte in Barneveld? Euromovers werkt in heel Nederland samen om klanten te helpen bij het opslaan van hun goederen. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt.

Offerte aanvragen!