Kunstopslag

Geconditioneerd en beveiligd

Bij Euromovers weten we dat kunstopslag net wat meer aandacht en expertise vereist dan andere soorten opslag. Kunstwerken moeten bijvoorbeeld meestal op een bepaalde temperatuur en in de juiste luchtvochtigheid bewaard worden. Daarbij moeten kunstwerken altijd zo voorzichtig mogelijk vervoerd worden en wil de eigenaar ervan zeker weten dat er geen ongenode gasten erbij kunnen komen. Bij Euromovers kunt u terecht voor al uw wensen voor wat betreft kunstopslag!

Neem contact op

Tijdelijk of lange termijn opslag

Er zijn verschillende redenen denkbaar waarom u uw kunst op zou willen slaan. Bij een verhuizing of een verbouwing zal de opslag meestal van korte duur zijn. U wilt dan niet dat uw kostbare bezit in de weg staat of het risico loopt beschadigd te raken. Na de verhuizing of verbouwing zal u dan uw kunst snel weer terug willen hebben.
Ook kan het zijn dat u uw kostbare voor langere termijn op wilt slaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat u er simpelweg geen plek meer voor heeft, maar er nog geen afstand van wilt doen. Misschien wilt u uw collectie op afstand bewaren om af en toe een kunstwerk in uw huis of op kantoor om te kunnen wisselen. 

Voor kunstopslag op korte en lange termijn bent u bij Euromovers aan het juiste adres!

Kunstopslag bij Euromovers

Hoe werkt het?

Als verhuisbedrijf hebben wij uiteraard professionele verhuizers en het juiste vervoer tot onze beschikking. Wanneer u besluit uw kunst bij ons op te slaan, komen onze verhuizers uw goederen ophalen met uiterste zorg en precisie. Uw kunst wordt vervolgens  geconditioneerd getransporteerd naar een van onze opslagfaciliteiten - een service die wij wereldwijd leveren! Deze faciliteiten vindt u op plekken door heel Nederland, vanwege onze samenwerking met diverse verhuis- en opslagbedrijven door het land. 

Bij onze opslagfaciliteiten bieden wij de mogelijkheid speciale opslagruimten te huren voor kunst en antiek. Deze ruimten beschikken over klimaatbeheersingssystemen, waardoor alles in perfecte omstandigheden bewaard blijft. Daarbij worden deze speciale ruimten 24/7 elektronisch bewaakt, waardoor u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken over eventuele diefstal of vandalisme. Daarbij is er, indien nodig, ook extra fysieke bewaking mogelijk voor uw opslag. Zo kunt u met een gerust hard tijdelijk of langdurig afstand doen van uw dierbare kunstwerken!

Kunstopslag - geconditioneerd en beveiligd

Over Euromovers

Euromovers is hét verhuisbedrijf dat de beste verhuisbedrijven samenbrengt. Vanwege ons partnerschap met betrouwbare verhuisbedrijven hebben we niet alleen altijd materieel en hoogwaardig personeel voorhanden, we hebben daardoor ook een breed netwerk waar alle specialismen in te vinden zijn. Daardoor kunnen wij u van dienst zijn met al uw speciale wensen en eisen. Van verhuisliften tot montagebouw, van verpleeghuisverhuizing tot schoolverhuizing - wij hebben de juiste mensen en materialen voor u in huis!

Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd