Vacature Verhuizer

Euromovers heeft voor haar kantoor in Alkmaar een vacature als Verhuizer. Als verhuizer ben je verantwoordelijk voor het op de juiste manier uitvoeren van een particuliere of projectverhuizing op aanwijzing van een Voorman. Je functioneert onder leiding en verantwoordelijkheid van de Voorman.

Wat ga je doen?

  • In- en uitpakken verhuisdozen, meubilair en rest inventaris
  • In- en uitpakken van archieven op de juiste volgorde
  • Op de juiste volgorde aangeven van inventaris voor het beladen van de vrachtwagen
  • Demonteren- en monteren van meubels
  • Lichte handyman werkzaamheden zoals af/aansluiten wasmachine, afhalen/ophangen lampen, etc.
  • Uitvoeren van de verhuizing op aangeven van de voorman of chauffeur;
  • Zo zorgvuldig mogelijk verplaatsen en lossen van de te verhuizen inventaris
  • Alle overige werkzaamheden met betrekking tot de feitelijke verhuizing;

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde VMBO of MBO opleiding. Je bent op zoek naar afwisselend werk, je houdt van werken in een team en van aanpakken. Natuurlijk ben je klantgericht ingesteld, heb je goede sociale vaardigheden, kan je makkelijk communiceren en ben je een doorzetter. Tot slot spreek en schrijf je goed Nederlands.

Wie zijn wij?

Albers Euromovers is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Alkmaar. We verhuizen in Nederland maar ook in Europa, zowel particulieren als bedrijven. Onze missie is het leveren van maatwerk van hoge kwaliteit; voor, tijdens en na de verhuizing. Wij luisteren naar en blijven communiceren met onze klanten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

Albers is een familiebedrijf waar een vaste groep medewerkers met veel plezier op kantoor of in de verhuizingen werkt. We zijn een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief.

Solliciteren!

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als Verhuizer bij Albers Euromovers en herken jij jezelf in de bovengenoemde functie- en persoonskenmerken, stuur dan je curriculum vitae en motivatie o.v.v. Verhuizer naar info@alberseuromovers.nl.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Bel of mail ons: 072 540 1701 of info@alberseuromovers.nl.

Wil je meer weten over Albers Euromovers? Check: www.albersverhuizingenalkmaar.com of neem een kijkje op onze Facebookpagina.

 

vacature verhuizer