Verhuizen in Coronatijd

We kunnen het ons goed voorstellen dat je denkt dat verhuizen in tijdens Corona moeilijk, zo niet onmogelijk is. Gelukkig is dat niet zo en hieronder leggen we je uit wat we voor je kunnen betekenen in deze vreemde tijd.

Je kan nog steeds met ons verhuizen

Het belangrijkste van allemaal is dat we je nog steeds kunnen helpen met een verhuizing. We doen er wel alles aan om ervoor te zorgen dat we ons zo goed mogelijk aan de maatregelen van het RIVM houden. Zo proberen onze verhuizers zo veel mogelijk afstand te houden tot jullie en wassen we onze handen regelmatig. Ook kunnen we je helaas geen hand geven wanneer we langs komen.

Wat kan je zelf doen?

Omdat het RIVM voorschrijft om niet meer dan 2 mensen over de vloer te hebben, vragen we je om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk mensen aanwezig zijn als onze verhuizers langs komen. Hierdoor is het mogelijk om de 1,5 meter afstand in acht te nemen tijdens de verhuizing.

Wat als ik klachten heb?

Als u klachten heeft aan de luchtwegen, koorts of een combinatie hiervan vragen wij je dit zo snel mogelijk bij ons te melden. Dit kan de mail of telefonisch. Als wij besluiten om de verhuizing door te laten gaan, moeten we vragen of de persoon met klachten niet aanwezig kan zijn tijdens de verhuizing. Dit doen we niet uit disrespect, maar we moeten de veiligheid van onze mensen op de eerste plaats zetten.

Verhuizing uitstellen

Wanneer bij klachten wordt besloten dat de verhuizing niet door kan gaan, is het mogelijk om een nieuwe datum af te spreken waarop de verhuizing wel plaats kan vinden. Dit gebeurt altijd in goed overleg.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

    Verhuizen tijdens Corona

    Wilt u gaan verhuizen tijdens Corona? Neem gerust contact met ons op.

    Neem nu contact op!

    Verhuizing tijdens corona