Verhuislift huren Nijmegen

Huren verhuislift Nijmegen

Wilt u een verhuislift in Nijmegen huren? 

Woont u in een hoger gelegen appartement en is er geen lift aanwezig? Of verhuist u daar juist naartoe? Dan zal u tijdens de verhuizing veel moeten sjouwen, vooral de trap op en af zijn maakt het verhuizen minder prettig. Ook met bijvoorbeeld een bank of een kast zal u de trap op moeten. De kans op beschadigingen is zo vrij groot, daarbij kunt u ook nog schade aan uw rug oplopen door het vele tillen. Een verhuislift voorkomt deze problemen, de verhuisliften die wij verhuren komen tot en met de 9e verdieping en kunnen daar aansluiten op uw balkon, galerij, balustrade of zelfs uw raam.

Om schade aan uw pand, items en de lift te voorkomen worden de verhuisliften bediend door onze professionals (die in het bezit zijn van een VCA). U heeft dus uw handen vrij om de spullen erop te zetten en er boven weer af te halen, dit scheelt u ook nog eens veel tijd!

Het huren van een verhuislift heeft een aantal voordelen:

  • Het verhuizen gaat efficiënter, er hoeft niemand de trap op en af, dit spaart u energie. Het makkelijkste is om iemand beneden spullen op de lift te laten zetten en iemand anders te hebben die ze er boven weer af haalt. 
  • Het trappenhuis, uw meubels en uzelf lopen veel minder kans beschadigd te raken
  • U hoeft geen gevaarlijke toeren uit te halen om uw inboedel boven of beneden te krijgen.
  • Ook grote objecten kunnen verhuisd worden, zelfs als het trappenhuis niet groot genoeg is.

Een verhuislift huren in Nijmegen kan gemakkelijk bij Euromovers

We beschikken over liften die geschikt zijn voor iedere verhuizing (zo ook ladderliften), welke op de meest locaties ingezet kunnen worden. Tijdens het huren van een lift huurt u ook automatisch de bedieningen, en kunt u gebruik maken van verhuisdekens, spanbanden en verhuishondjes. Ook zit er een verzekering tegen schade aan het pand of object automatisch bij. 

Door het huren van een verhuislift maakt u het uzelf een stuk makkelijker. 

U kunt het uzelf een stuk makkelijker maken door een verhuislift te huren. De lift kan worden gebruikt voor inboedel zoals: Witgoed, Kasten, bedden, een piano, een bankstel of bijvoorbeeld fitnessapparatuur. Het is daarbij ook mogelijk een verhuislift te huren voor de bezorging van nieuwe meubels, wanneer het nodig is leveren wij ook verhuisliften met spoed!

Vraag nu een offerte verhuislift huren aan
Verhuislift Verhuur
Verhuizen Nijmegen

Waar moet u rekening mee houden tijdens het gebruik van een verhuislift?

Er zijn een aantal dingen waar u aan moet denken, hieronder zijn de belangrijkste uitgelegd:

  • Ontheffing, u kunt bij uw gemeente navragen of er een vergunning nodig is voor het gebruiken van een verhuislift. Als dit zo is, moet u deze op tijd aanvragen met de geplande verhuisdatum in gedachte.
  • Het meubilair en de overige spullen moeten goed ingepakt te zijn, het wordt alsnog verplaatst en is natuurlijk ook buiten, het kan bijvoorbeeld in verhuisdozen gepakt worden.
  • De plek waar de verhuislift neergezet moet worden. Deze kan tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden, er kunnen geen auto’s onder staan en de verhuislift kan alleen op de straat geplaatst worden (dus niet op het gras). Ook moet er rekening gehouden worden met de vrije parkeerplekken, zo moet er ongeveer 10m2 vrij zijn, u moet namelijk ook om de verhuislift heen kunnen lopen om de spullen te kunnen opladen. Een handigheid hierbij is uw eigen auto parkeren op de plaats die u nodig heeft, hierdoor weet u zeker dat de plek leeg is wanneer u deze nodig heeft. Er mogen geen lantaarnpalen, reclameborden, of bomen in de weg zitten. Houdt er dus rekening mee dat de lift inclusief het meubilair langs alles kan.
  • Het raam of de deur moet open of verwijderd kunnen worden en de objecten moeten erdoorheen passen, meet dit dus van tevoren op!
  • Het hefvermogen van de lift moet voldoende zijn voor de zwaarste spullen. De sterkste lift heeft een capaciteit van maximaal 400 kg.
  • Er zit een maximum aan hoeveel u kunt verplaatsen in een bepaalde tijd, zo staat een uur met de verhuislift ongeveer gelijk aan 10m3. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe hoog u moet zijn, heeft u dus veel spullen te verhuizen en woont u erg hoog, dan zult u de lift langer nodig hebben.

Voor uw zekerheid hebben we een checklist opgesteld zo bent u er zeker van dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing.

Verhuislift:

Hefvermogen:

400 kg

Maximale hoogte:

12e verdieping

Ladder lengte:

27 meter

Gewicht lift:

3000 kg

Afmetingen laadplatform:

200 x 150 cm *kan opengeklapt worden

Keuring:

Jaarlijks