Partners

Internationaal verhuisbedrijf Koops Euromovers

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Eelde

Koops verhuizingen is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Eelde. Met deze vestiging bedienen wij klanten in en om Assen, Groningen en Emmen. Koops verhuizingen heeft door de jaren heen een zeer goede naam opgebouwd en is partner van Euromovers. Verhuisbedrijf Koops werkt met betrouwbare, vakkundige en servicegerichte verhuizers. De werkzaamheden worden door een grote groep ervaren en goed opgeleide medewerkers uitgevoerd. Koops verhuizingen regelt zowel nationale als internationale verhuizingen uit voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Daarnaast kan u bij ons terecht voor piano en vleugeltransport evenals inboedelopslag. Opzoek naar een verhuisbedrijf in de buurt van Eelde? Neem dan contact met ons op!

Internationaal verhuisbedrijf Eelde Koops Euromovers Eelde

Diensten

Koops verhuizingen levert veel verschillende diensten. Wij hebben ons op verschillende vlakken doorontwikkeld en kunnen ons daarom door jaren lang ervaring specialist noemen op het gebied van zakelijke verhuizingen, particuliere verhuizingen, opslagmogelijkheden en handyman diensten. Enkel verhuisproducten nodig? Neem dan een kijkje in onze verhuiswinkel! Koops verhuizingen neemt alle zorgen uit handen.

Neem contact met ons op!

Zakelijk verhuizen

Bedrijfsverhuizingen zijn vaak erg complex. Daarnaast moet er bij een verhuizing met veel verschillende kenmerken rekening gehouden worden. Om een verhuizing soepel te laten verlopen is een goede planning dan ook cruciaal. Koops verhuizingen is daarom aangesloten bij het Euromovers partner netwerk waardoor er altijd teruggevallen kan worden op waardevolle partners die elkaar versterken.

Koops verhuizingen is bekend met uw lokale situatie en adviseren u hier dan ook graag over! Voor speciale verhuizingen maken wij gebruik van de expertise van onze verhuisexperts zodat de verhuizing probleemloos verloopt. Gaat u binnenkort zakelijk verhuizen? Neem dan nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Particulier verhuizen

Koops verhuizingen biedt naast zakelijk verhuizen ook particuliere verhuizingen aan. Onze diensten worden met veel zorg uitgevoerd. Wij kennen als lokale specialist uw woonplaats door en door, en kunnen u hier dan ook goed over adviseren. Verhuizen met Koops verhuizingen heeft drie voordelen, wij bieden namelijk de beste garantie, verhuizen met gediplomeerd personeel en bieden altijd de juiste oplossing.

Koops verhuizingen helpt u met een persoonlijke checklist die wij stap voor stap met u doorlopen. Tevens kunnen wij u helpen met het inpakken, het aanleveren van kwalitatief materiaal, transport, technische oplossingen en zelfs eventueel met het uitpakken. En wanneer u dit prettig vind kan u er ook voor kiezen om uw meubels door ons te laten (de)monteren en wij leveren zelfs een handyman om bijvoorbeeld uw elektra aan te sluiten.

De professionele verhuizers van Koops verhuizingen zorgen ervoor dat de verhuizing soepel verloopt zodat u onbezorgd de laatste voorbereidingen in uw nieuwe woonomgeving kunt treffen. Alles is mogelijk. Wilt u ook in één dag verhuisd zijn? Vraag nu een offerte aan!

Bel ons

+31 (0) 50 309 01 15

Opslag

Koops verhuizingen heeft voor elke situatie de juiste opslagmogelijkheden. Bent u opzoek naar opslagruimte voor uw inboedel in Groningen, Assen, Emmen en omstreken?  Dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een tijdelijke opslagruimte en verschillende beheer mogelijkheden, zowel particulier als zakelijk! Koops verhuizingen maakt onderdeel uit van het Euromovers partner netwerk, met altijd een opslagruimte bij u in de buurt. 

Ook voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel kunt u bij ons terecht voor diverse opslagmogelijkheden. Wij beschikken over meer dan 30.000m3 aan verwarmde opslagruimte, zodat al u spullen in een goede staat blijven. Daarnaast vindt de archiefopslag bij Koops verhuizingen plaats in elektronisch bewaakte ruimtes die enkel toegankelijk zijn door geautoriseerd personeel. Uw archief staat altijd veilig en binnen handbereik. 

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan

Kunst en antiek

Ook voor speciale verhuizingen, zoals kunst, antiek en het verhuizen van een vleugel of piano, bent u bij Koops verhuizingen aan het juiste adres. Ons deskundig en opgeleid personeel is ervaren met het verhuizen van deze objecten, hoe complex de situatie ook is. Heeft u een vraag op dit vlak, dan zijn wij u graag van dienst. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

Vraag nu een offerte aan

Nationaal en internationaal

Bij Koops verhuizingen kan u ook terecht voor internationale verhuizingen. Als ervaren internationale verhuizer hebben wij goed contact met lokale verhuisbedrijven over de hele wereld. Wij kunnen hierdoor veel voor u betekenen, en kunnen u buiten de verhuizing om ook adviseren over uw nieuwe woonomgeving. Omdat internationale verhuizingen niet alleen draaien om het vervoer van meubilair, bieden wij ook ondersteuning met het afhandelen van papierwerk en adviseren wij u over uw nieuwe woonomgeving.

Euromovers combineert zoveel mogelijk transport om zo efficiënt mogelijk te werken en hierdoor zeer gunstige tarieven aan te kunnen bieden. Met deze Powerlanes combineren wij verschillende verhuizingen in wekelijkse ritten. Al onze internationale auto’s worden bemand met twee chauffeurs. Ze hebben een opbouwlift bij zich die tot de 3e verdieping reikt, voldoende dekens, rollend- en verpakkingsmateriaal en als nodig oprijplaten voor het vervoer van personenauto’s. Staat er bij u binnenkort een verhuizing op de planning? Vraag nu een offerte aan!

Ook voor verhuizingen buiten de Europese Unie bent u bij Euromovers aan het goede adres. En wanneer de inboedel verscheept moet worden zijn wij ook van de partij. Bij Koops verhuizingen pakken we objecten veilig in en zorgen dat de verpakking voldoet aan de eisen van het bestemmingsland. Tevens worden ook de douane aangelegenheden, in-en uitvoer van goederen en verzekeringen worden ook door ons afgehandeld. Gaat u emigreren? Van of naar het buitenland? Kies voor Euromovers en verhuis snel en vakkundig!

Vraag nu een offerte aan.

Waarom Koops verhuizingen | Euromovers

Koops verhuizingen onderscheidt zich al jaren ten opzichte van andere verhuisbedrijven door net dat stapje verder te gaan in dienstverlening en customer service. Wij vinden kwaliteit en vakkundigheid erg belangrijk, u mag dit dan ook van ons verwachten. Wij leveren veel extra diensten en hebben een stabiele samenwerking met onze partners wereldwijd. Wij hechten veel waarde aan het intern opleiden van onze medewerkers. Hierdoor garanderen wij goed opgeleide verhuizers met een brede kennis.

Koops verhuizingen maakt enkel gebruik van kwalitatief hoogstaande verpakkingsmaterialen om het risico op schade te minimaliseren. Bekijk onze verhuiswinkel voor echte verhuisdozen die bestemd zijn voor het verhuizen van servies, kleding garderobes, schilderijen, en boeken. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Eelde, gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere verhuizingen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Internationaal verhuisbedrijf Koops Eelde

         
 
ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd

Internationaal verhuisbedrijf Koops Euromovers

Burgemeester J.G. Legroweg 66
9761 TD Eelde
+31 (0) 50 309 01 15
info@koopsverhuizingen.nl

Werkgebied

Assen, Drenthe, Gasselte, Beilen, Rolde, Grolloo, Smilde, Gieten, Annen, Zuidlaren, Eext, Tynaarlo, Aa en Hunze, Midden-Drenthe, Coevorden, Emmen, Borger, Odoorn, Hoogeveen, Meppel, Staphorst, De wolden, Westerveld, Noordenveld, Roden, Norg, Eelde, Paterswolde, Buinen