Partners

Internationaal verhuisbedrijf Koops Euromovers

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Assen

Koops verhuizingen is een allround verhuisbedrijf, gevestigd in Assen. Door de jaren heen zijn we bij Koops verhuizingen een belangrijke speler geworden op het gebied van nationale en internationale verhuizingen. Wij voeren al jaren al onze werkzaamheden uit met een grote groep experts die intern zijn opgeleid bij Koops verhuizingen. Wij regelen verhuizingen voor zowel particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Daarnaast beschikken we over de juiste kennis over speciale verhuizingen, zoals piano, vleugeltransport en inboedelopslag. Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf in de buurt van Assen? Neem dan contact met ons op!

Voorbeeld verhuiswagen Internationaal verhuisbedrijf Assen Koops Euromovers

Diensten

Bij Koops verhuizingen zijn we van alle markten thuis. Van zakelijke- en particulieren verhuizingen tot opslagmogelijkheden, onze diensten zijn eindeloos. Door onze ervaring kunnen we met trots zeggen dat we op alle verhuisgebieden een expert zijn. Heeft u enkel verhuisproducten nodig? Neem dan snel een kijkje in onze verhuiswinkel! Bij Koops verhuizingen nemen we al u zorgen uit handen.

Neem contact met ons op!

Zakelijk verhuizen

Wanneer u zakelijk wilt gaan verhuizen is het belangrijk dat u samenwerkt met een specialist. Bedrijfsverhuizingen zijn namelijk vaak erg complex, waardoor een goede planning noodzakelijk is. Bij Koops verhuizingen begrijpen wij dit als geen ander. Wij zijn aangesloten bij het Euromovers partner netwerk, waardoor we altijd kunnen terugvallen op onze waardevolle partners.

 

Wanneer u gaat verhuizen naar een andere omgeving is het belangrijk dat u genoeg informatie over deze nieuwe omgeving ontvangt. Onze lokale verhuisexperts adviseren u dan ook graag hierover! Gaat u binnenkort zakelijk verhuizen? Neem dan nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Particulier verhuizen

Koops verhuizingen helpt u graag met uw particuliere verhuizing. Al jaren lang verhuizen wij met uiterste zorg inboedels van A naar B. Wanneer je gaat verhuizen met Koops verhuizingen levert u dat veel voordelen op. Dit, omdat wij de beste garantie aanbieden, enkel verhuizen met gediplomeerd personeel en daarnaast altijd de juiste oplossing bieden in elke situatie. Wanneer u kiest voor Koops verhuizingen zullen we samen de persoonlijke verhuischecklist met u doorlopen. Daarnaast kunnen wij u helpen met het inpakken, het aanleveren van kwalitatief materiaal, transport, technische oplossingen en zelfs eventueel met het uitpakken.

 

De professionele verhuizers van Koops verhuizingen zorgen ervoor dat de verhuizing soepel verloopt zodat u onbezorgd de laatste voorbereidingen in uw nieuwe woonomgeving kunt treffen. Alles is mogelijk. Wilt u ook in één dag verhuisd zijn? Vraag nu een offerte aan!

Bel ons

+31 (0)592 344 434

Opslag

Bent u opzoek naar opslagruimte voor uw inboedel in Groningen, Assen, Emmen en omstreken? Koops verhuizingen heeft voor elke situatie de juiste opslagmogelijkheden. Voor zakelijke en particuliere doeleinden, u kan te allen tijden bij ons terecht voor het huren van een tijdelijk opslagruimte. Omdat we bij Koops verhuizingen deel uitmaken van het Euromovers partner netwerk hebben we altijd een opslagruimte bij u in de buurt.

 

In totaal beschikken we over meer dan 30.000m3 aan verwarmde opslagruimte, zodat al u spullen in een goede staat blijven. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Kunst en antiek

In de afgelopen jaren hebben we bij Koops verhuizingen veel speciale verhuizingen uitgevoerd. Het verhuizen van onder andere kunst, antiek en vleugels doen wij met uiterste zorgvuldigheid. Wij werken enkel met de beste vakmannen die uw kostbare objecten van A naar B verhuist. Heeft u een vraag op dit vlak, dan zijn wij u graag van dienst. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

Vraag nu een offerte aan

Nationaal en internationaal

Gaat u emigreren? En zoekt u een verhuisbedrijf die uw inboedel zorgvuldig kan verhuizen over zee of over land? Bij Koops verhuizingen kan u ook terecht voor internationale verhuizingen. Wij hebben goed contact met lokale verhuisbedrijven over de hele wereld, waardoor we u goed over uw nieuwe woonomgeving kunnen adviseren. Naast het verhuizen en adviseren ondersteunen we u ook in de afhandeling van het papierwerk. Bij Koops verhuizingen nemen me ook met internationale verhuizingen al u zorgen uit handen.

 

Aangeschreven bij het internationale partnernetwerk van Euromovers combineren wij zo veel mogelijk transport. Dit maakt het verhuizen meer efficiënt, verlaagt de kosten en is beter voor het milieu. Al onze auto’s worden bezet met twee chauffeurs en hebben voor elke situatie de juiste benodigdheden bij zich. Staat er bij u binnenkort een verhuizing op de planning? Vraag nu een offerte aan!

Waarom Koops Verhuizingen | Euromovers

Wanneer u een verhuisbedrijf zoekt waarbij kwaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel staan, dan bent u bij Koops verhuizingen aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons al jaren van andere verhuisbedrijven door onze dienstverlening en customer service. Door de verscheidenheid aan diensten die wij leveren en onze jarenlange ervaring wordt uw verhuizing van A tot Z door ons geregeld. Wij hechten veel waarde aan het intern opleiden van onze medewerkers. Hierdoor garanderen wij goed opgeleide verhuizers met een brede kennis.

 

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Assen, gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere verhuizingen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Verhuiswagen 2 Internationaal verhuisbedrijf Koops Euromovers

         
 
ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd

Internationaal verhuisbedrijf Koops Euromovers

A.H.G. Fokkerstraat 26A
9403 AP Assen
+31 (0)592 344 434
info@koopsverhuizingen.nl

Werkgebied

Assen, Groningen, Emmen