Verhuisbedrijf Amsterdam

Coulance Euromovers Amsterdam B.V. | Verhuisbedrijf Amsterdam

De kracht van Euromovers ligt in de bundeling van expertises van verschillende internationaal opererende bedrijven. In de praktijk betekent dit voor u dat u altijd verzekerd bent van een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u kunt profiteren van de samenwerkingen tussen de specialisaties.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Coulance | Euromovers is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. Coulance heeft de afgelopen 75 jaar een goede naam opgebouwd. Dit is mede dankzij de flexibiliteit van de dienstverlening en het nakomen van afspraken. Zowel nationaal als internationaal voeren wij verhuizingen uit. Daarnaast behoren tevens projectverhuizingen, opslag van goederen, opslag en beheer van archieven tot ons dienstenpakket. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam? Bel Coulance!

verhuisbedrijf-amsterdam-coulance

Particulier verhuizen

Naast zakelijke verhuizingen biedt Coulance ook diensten aan voor particuliere verhuizingen. Bij Coulance wordt u compleet ondersteund! Met deze geruststellende woorden wordt verzekerd dat Coulance u de zorg omtrent uw verhuizing ontneemt. Vanaf het zoeken naar een nieuw huis, tot aan de finishing touch van uw nieuwe woning: onze diensten worden gemakkelijk en vertrouwelijk uitgevoerd. Als lokale specialist kent Coulance de woonplaats door en door. Ervaring en expertise is ontzettend waardevol waardoor eventuele problemen voorzien en op tijd getackeld worden.

Coulance helpt u met het maken van een persoonlijke checklist die we stap voor stap met u doorlopen. Wij bieden oplossingen voor vragen en of problemen omtrent verhuizen, opslag of archiefbeheer. Dit alles bereiken wij met de zekerheid van de hoogst denkbare service en de bekende topkwaliteit. Onze diensten gaan verder dan enkel het verhuizen zelf en betreffen daarnaast ook het aanleveren van kwalitatief materiaal, transport, technische oplossingen en ondersteuning bij het uitpakken. U kunt er ook voor kiezen om uw meubels door ons te laten (de)monteren en wij bieden zelfs een handyman aan om bijvoorbeeld uw elektra aan te sluiten. 

De professionele verhuizers van Coulance zorgen ervoor dat de verhuizing soepel verloopt zodat u onbezorgd de laatste voorbereidingen in uw nieuwe woonomgeving kunt treffen. Daarnaast is uw inboedel op waarde verzekerd met een garantiecertificaat. Wilt u ook in één dag verhuisd zijn?

Vraag nu een offerte aan

Zakelijk verhuizen

Een van de specialisaties van Coulance is zakelijk verhuizen. Een bedrijfsverhuizing heeft specifieke kenmerken waar rekening mee gehouden dient te worden, en is hierdoor een complexe aangelegenheid. Voor een soepele en punctuele verhuizing is het van belang dat er een concrete planning gemaakt wordt. Aangezien Coulance samenwerkt met partners uit het Euromovers netwerk, kan er altijd teruggevallen worden op waardevolle partners die elkaar versterken waardoor er nooit een capaciteitstekort is.

Om u goed te kunnen adviseren hebben wij ervoor gezorgd dat de vakmannen bij Coulance de lokale situatie als geen ander kennen. Daarnaast beschikken wij over de juiste expertise die nodig is voor speciale verhuizingen, waardoor elke zakelijke verhuizing probleemloos verloopt. Bent u zich aan het voorbereiden op een zakelijke verhuizing? Neem dan nu contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Ons team staat voor u klaar zowel in Nederland, als ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.
Gaat u binnenkort verhuizen? Vraag nu een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Opslag

Coulance biedt opslagruimte voor elke situatie. U kunt bij ons terecht voor het huren van een tijdelijke opslagruimte en verschillende beheer mogelijkheden, zowel particulier als zakelijk. Heeft u voor een korte of langere tijd opslag nodig? Of heeft u behoefte aan een externe partij die het beheer van uw inventaris en archief op zich neemt? Coulance heeft de perfecte opslagplek waarin uw eigendommen onder ideale condities en temperatuur bewaard worden. Ook is niet iedereen ervan op de hoogte dat het bij ons onderbrengen van archief kostenbesparend is. Opslagkosten kunnen hoog oplopen en kunnen u beperken in het gebruik van uw (kantoor)ruimte.

Kunst en antiek

Het vervoeren en opslaan van kunst en antiek is een complexe aangelegenheid en vraagt daarom om experts. Door het veelvuldig uitvoeren van zeer gecompliceerde en veelomvattende verhuisprojecten, behoren wij tot de top van professionele projectverhuizers. Euromovers biedt (wereldwijd) geconditioneerd transport en wij beschikken over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen. Door de jarenlange ervaring is Euromovers in staat uw waardevol bezit vakkundig te verhuizen. Neem geen risico, neem contact op en schakel een vakman in!

verhuisbedrijf-opslagruimte-amsterdam-coulance

Waarom Coulance | Euromovers?

Bij Coulance onderscheiden we onszelf ten opzichte van andere verhuisbedrijven door net dat stapje verder te gaan in dienstverlening en customer service. Wij zorgen dat er voor elke verhuizing een passende oplossing wordt gevonden. Dit, door gebruik te maken van onze extra diensten zoals de samenwerking met onze partners, vakkundig kunst- en antiektransport, een uitgebreide verhuiswinkel met kwalitatieve verhuismaterialen en het aanbieden van een handyman. Daarnaast worden al onze medewerkers intern opgeleid, waardoor wij kunnen garanderen dat onze verhuizers een brede kennis hebben. Onze vergunningen zijn altijd op orde en de verzekering garandeert u veiligheid.

Coulance en alle andere partners van Euromovers zijn zich erg bewust van het belang van een vakkundige en delicate afhandeling van een verhuizing. Wij doen daarom altijd ons uiterste best uw vertrouwen te waarborgen en u op uw gemak te stellen. Door deze jarenlange aanpak hebben wij een brede, vaste klantenkring opgebouwd die niet voor niets Coulance | Euromovers als partner betrekken voor terugkerende verhuis- en opslagprojecten.

verhuisbedrijf-opslagruimte-amsterdam-coulance-euromovers

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Amsterdam, gespecialiseerd in bijzondere verhuizingen? Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden.

Vraag nu een offerte aan

Coulance Euromovers Amsterdam B.V. | Verhuisbedrijf Amsterdam
Anthony Fokkerweg 75B
1059 CP Amsterdam

Werkgebied

Amsterdam, Duivendrecht, Schiphol, Haarlemmermeer, Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel.