Opslagruimte Haarlem

Opslagruimte in Haarlem

Een opslagruimte dicht bij u in Haarlem
Komt u ruimtetekort? Bij ons kunt u altijd opslagruimte huren, zowel particulier als zakelijk. Zo kunt u uw inboedel bijvoorbeeld tijdelijk onderbrengen bij een verbouwing, uw inventaris bij ons opslaan en uw archieven door ons laten beheren in elektronisch beveiligde ruimtes. Of heeft u bijvoorbeeld opslag voor uw verhuizing nodig? De Wit Euromovers heeft een opslag bij u in de buurt in Haarlem.
Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

 

Inboedel tijdelijk opslaan

Heeft u een verbouwing gepland? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen. Bij ons kunt u uw inboedel ook tijdelijk onderbrengen. De opslag is altijd in beveiligde en verwarmde ruimtes.

Hoe gaan wij te werk?
Uw goederen worden bij u opgehaald en door onze medewerkers in containers (houten of stalen versies). Deze containers laden we uit en slaan we op. Nadat de opslagperiode voorbij is, en u verhuisd bent wordt uw inboedel afgeleverd op de juiste locatie. Eenzelfde werkwijze is toe te passen voor renovaties en verbouwingen.

 

Opslagmogelijkheden

Voor de opslag heeft u de keuze uit stalen of houten containers, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die opgeslagen dient te worden. De houten container is ca 9 m³ (bxhxd 225x225x180) de 20” zeecontainer is daarbij ca 33 m³. Het is mogelijk dat uw inboedelverzekeraar uw inboedel niet verzekert tijdens de opslagperiode. Wij bieden een tijdelijke verzekering aan. Zo kunt u zorgeloos uw inboedel opslaan.

Archief opslag

Uw archief wordt opgeslagen in elektronisch bewaakte ruimtes die alleen voor geautoriseerde personen toegankelijk zijn. De opslag is dus altijd goed beveiligd. Het opslaan van archiefdozen op locatienummers gebeurt in speciaal daarvoor ingerichte containers. Uw archief is daardoor altijd binnen handbereik. Ons archiefbeheer houdt onder andere in:
• Het dagelijks op afroep opzoeken van dossiers.
• Het afleveren van archieven bij uw bedrijf of instelling.
• Het weer ophalen en correct opbergen van archieven.
• Indien gewenst, digitaliseren van dossiers.

Onze specialisatie

Heeft u speciale wensen? Wij zijn gespecialiseerd in:
• Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
• Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
• Archiefverhuizing
• Digitalisering
• Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)
Bent u overtuigd? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

 

Opslag van uw inventaris

Naast particulieren opslag en archief opslag verzorgen we ook de opslag van uw inventaris. Wij halen daarbij de goederen (zoals bureaus, stoelen, banken) bij u op en bezorgen ze op tijd weer terug bij uw bedrijf. Indien gewenst zorgen wij ook voor de plaatsing van uw inventaris (met evt. het aansluiten van computers, het koffiezetapparaat etc.). Het is ook mogelijk uw goederen geconditioneerd op te slaan. Wij beheren de opslag voor enkele grote landelijke klanten. Ook uw inventaris bij ons opslaan?
Vraag nu een offerte aan!