Opslagruimte Amsterdam

Een opslagruimte dicht bij u in Amsterdam

Heeft u ruimtetekort? Of gaat u verhuizen en wilt u tijdelijk uw inboedel opslaan? Bij ons kunt u opslagruimte huren. Zowel geschikt voor particulieren als voor zakelijke klanten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw inboedel opslaan tijdens een verbouwing, of u kunt uw archieven door ons laten beheren (in elektronisch beveiligde ruimtes). Euromovers heeft opslagruimte beschikbaar bij u in de buurt, in Amsterdam.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

 

Inboedel opslaan

Heeft u een verbouwing gepland? Of misschien gaat u binnenkort verhuizen. Bij ons kunt u uw inboedel ook tijdelijk onderbrengen. De opslag is altijd in beveiligde en verwarmde ruimtes.

Hoe gaan wij te werk?

Uw spullen worden bij u of uw bedrijf opgehaald en direct in een container geplaatst. Deze vervoeren wij naar onze opslagfaciliteit. Hier wordt deze droog en op de juiste temperatuur bewaard. Wanneer de opslag periode voorbij is wordt de container weer bij u bezorgd (na uw verbouwing of in uw nieuwe huis). Zo kunt u dan gemakkelijk uw huis of kantoor weer inrichten

 

Opslagmogelijkheden

Voor de opslag heeft u de keuze uit houten of stalen containers, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die opgeslagen dienen te worden. De houten container is ca 9 m³ (bxhxd 225x225x180) de 20” zeecontainer is daarbij ca 33 m³. Het kan zijn dat uw inboedelverzekeraar uw inboedel niet verzekert tijdens de opslagperiode. Wij kunnen dan voor u een tijdelijke verzekering afsluiten. Zo kunt u zorgeloos uw inboedel opslaan.

Archief opslag

De archiefopslag is in elektronisch bewaakte ruimtes die hierdoor alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde personen. De beveiliging is dus gegarandeerd. U kunt ook uw archiefdozen opslaan op basis van locatienummers, hiervoor hebben wij speciaal ingerichte containers. Hierdoor is uw archief altijd binnen handbereik en bij u in de buurt in Amsterdam. Het archiefbeheer houdt onder andere in:

  • Het dagelijks op afroep opzoeken van dossiers.
  • Afleveren bij uw bedrijf of instelling.
  • Het weer ophalen en correct opbergen.
  • Indien gewenst, digitaliseren van dossiers.

Heeft u speciale wensen? Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Geconditioneerde archiefopslag en beheer (elektronisch beveiligde ruimte)
  • Archiefbewaking (geautomatiseerde archiefsystemen m.b.v. scannerapparatuur)
  • Archiefverhuizing
  • Digitalisering
  • Archiefvernietiging (ook gecertificeerd)

Bent u overtuigd? Neem contact op of vraag direct een offerte aan. 

 

Opslag van uw inventaris

Naast particulieren opslag en archief opslag verzorgen we ook de opslag van uw inventaris. Wij halen daarbij de goederen (zoals bureaus, stoelen, banken) bij u op en bezorgen ze op tijd weer terug bij uw bedrijf. Indien gewenst zorgen wij ook voor de plaatsing van uw inventaris (met evt. het aansluiten van computers, het koffiezetapparaat etc.). Het is ook mogelijk uw goederen geconditioneerd op te slaan. Wij beheren de opslag voor enkele grote landelijke klanten. Ook uw inventaris bij ons opslaan?

Vraag nu een offerte aan!