Koelkast verhuizen in Haarlem

Koelkast laten verplaatsen in Haarlem

Verhuizen brengt al genoeg stress met zich mee en dan moet je ook nog eens je koelkast meenemen. Wij kunnen je helpen bij het verhuizen van je koelkast.

Hoe kan ik een koelkast het beste vervoeren als ik ga verhuizen?

Als je je koelkast wilt gaan verplaatsen of verhuizen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee dient te houden. Deze punten nemen we hieronder met je door.

verhuislift-huren-eindhoven

Maak de koelkast eerst goed schoon met warm water en zeep

Wij geven iedereen het advies om ervoor te zorgen dat de koelkast goed schoon gemaakt is voordat je deze gaat verplaatsen. Wanneer de koelkast mooi schoon is, ruikt deze ook nog eens alsof hij nieuw is. Nog beter is het om ook meteen de lades mee te nemen.

Zet alles van de koelkast goed vast

Zorg ervoor dat de onderdelen in de koelkast niet gaan bewegen tijdens de verhuizing. Hiermee doelen we op de plankjes en lades die in je koelkast zitten. Als het niet lukt om deze er tijdelijk uit te halen, adviseren wij om deze onderdelen tijdelijk vast te plakken met sterke tape. Dit zorgt ervoor dat deze onderdelen niet meer kunnen bewegen.

Vriezer vervoeren of verhuizen

Mocht je ook een vriezer hebben die verplaatst moet worden? Ook daar kunnen we je bij helpen. Onze vakmensen beschikken over voldoende kennis en kunde om een vriezer op de juiste manier veilig te vervoeren. Wel gelden voor het vervoeren van een vriezer dezelfde adviezen als bij een normale koelkast. Zorg ervoor dat deze goed schoon is en dat alle bewegende onderdelen goed vastzitten. Dit voorkomt namelijk mogelijke schade aan de vriezer.

Handige tips bij de verhuizing van de koelkast

Hieronder staan enkele tips die je kan gebruiken bij het verhuizen van je koelkast.

#1: Haal de koelkast minstens een dag van tevoren uit het stopcontact

Zorg ervoor dat de koelkast minstens 24 uur van tevoren uit het stopcontact is gehaald.

#2: Maak je koelkast heel erg goed schoon

Bij een verhuizing van een koelkast adviseren wij altijd om deze heel goed schoon te maken met water en zeep. Dit zorgt ervoor dat de koelkast langer meegaat en dat deze weer als nieuw ruikt.

verhuislift-huren-eindhoven


verhuislift-huren-eindhoven

  #3: Verwijder beweegbare voorwerpen uit de koelkast voor de verhuizing

  Om mogelijke schade te voorkomen adviseren wij altijd om bewegende onderdelen in de koelkast tijdelijk te verwijderen of om deze vast te plakken. Dit wordt gedaan om mogelijke schade tijdens de verhuizing te voorkomen.

  #4: Voorkom dat deuren gaan zwaaien

  Om te voorkomen dat de deuren gaan zwaaien, adviseren wij altijd om deze tijdelijk vast te plakken met plakbank. Ook kan je er natuurlijk wat voor zetten om te voorkomen dat de deuren opengaan. Hierdoor voorkom je mogelijke schade aan de koelkast of aan andere voorwerpen.

  Om zeker te zijn dat u aan alles denkt tijdens uw verhuizing kunt u de verhuischecklist gebruiken.

  Bekijk de verhuischecklist

  Professionele hulp van De Wit

  Bij De Wit staat de klant altijd op nummer 1. Onze vakmensen beschikken over voldoende kennis en ervaring om van elke verhuizing een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  verhuislift-huren-eindhoven

  Veelgestelde vragen over het verhuizen van een koelkast:

  Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die we ontvangen over het verplaatsen of het verhuizen van een koelkast.

  Mag je een koelkast liggend vervoeren?

  We krijgen veel vragen over het wel of niet liggend vervoeren van een koelkast. Ons advies is dat je een koelkast prima liggend kan vervoeren. Wel moet je oppassen dat je nergens tegenaan stoot, dit kan namelijk voor schade zorgen aan de koelkast of de muur. Als de koelkast op de plek van bestemming aan is gekomen, adviseren wij deze altijd 24 uur rustig te laten staan voordat je de koelkast of vriezer weer aanzet.

  Mag je en koelkast meteen aansluiten naar verplaatsing?

  Nee, wij adviseren een koelkast of een vriezer altijd minimaal 24 uur rust te geven als deze verplaatst is. Hierdoor is alle vloeistof weer tot rust gekomen en ontstaan er geen problemen als je de koelkast weer aanzet.

  Mag je een diepvries aanzetten na vervoer?

  Nee, wij adviseren een vriezer altijd 24 uur rust te geven als deze verplaatst is. Dit zorgt ervoor dat de olie weer volledig in de compressor is gezakt. Als je de vriezer toch eerder aanzet, kan dit voor vervelende problemen zorgen.

  Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in omgeving Eindhoven, gespecialiseerd in zakelijke en particuliere verhuizingen?
  Wij werken uitsluitend met professionals om de allerbeste service te bieden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

  Vraag nu een offerte aanNeem contact met ons op

  Werkgebied

  Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Weert, Heusden, Sint-Michielsgestel, Boxtel,Uden, Cuijk, Mill, Veghel, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Geldrop, Nuenen, Best, Helmond, Son en Breugel, Someren, Laarbeek, Deurne, Gemert, Helden, Sevenum, Horst, Cranendonck, Thorn, Haelen, Roggel, Neer en Heythuizen.