Partners

Dijkshoorn Euromovers

Dijkshoorn Euromovers
Verhuisbedrijf Rotterdam - Vlaardingen - Schiedam

Dijkshoorn Euromovers is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Vlaardingen. Met deze vestiging bedienen wij onze klanten in groot Rotterdam, ofwel Rijnmondgebied. Dijkshoorn is opgericht in 1952 en heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd. Dit is mede gekomen door de flexibiliteit van de dienstverlening en het nakomen van afspraken. De werkzaamheden worden door een grote groep ervaren en goed opgeleide medewerkers uitgevoerd, die de beschikking hebben over een modern en up-to-date wagenpark en andere noodzakelijke hulpmiddelen. Wij voeren zowel nationale als internationale verhuizingen uit voor particulieren, bedrijven en overheid. U kunt ook bij ons terecht voor opslag van uw meubels in onze moderne opslagloodsen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in  opslag en beheer van archieven.

Ontzorgen

Verhuizen met Dijkshoorn betekent dat u geheel wordt ontzorgd! Met deze geruststellende woorden bedoelen wij dat Dijkshoorn Euromovers u de zorg omtrent uw verhuizing ontneemt. Vanaf het zoeken naar een nieuw huis, tot aan de finishing touch van uw nieuwe woning. Of u nu binnen Nederland verhuist of gaat emigreren of verhuizen naar een ander land. Hoe wordt u ontzorgd?

Werkgebied Rotterdam en omstreken

Vanuit onze vestiging in Vlaardingen werken wij voor klanten uit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Wateringen, Delft, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Naaldwijk, De Lier, Monster, 's-Gravenzande, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Ridderkerk, Barendrecht, Maassluis, Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Oud-Beijerland, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam

Bel ons

+31 (0) 10-2480522

 

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Dijkshoorn hoog in het vaandel. De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Euromovers is gekwalificeerd als Erkende verhuizer en Erkend Project Verhuizer (EPV).  Daarnaast is de kwaliteit gewaarborgd door het certificaat ISO 9001 en  de veiligheid gegarandeerd door VCA*. Wij beschikken tevens over het FAIMPLUS-certificaat. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche.  Als maatschappelijk verantwoorde onderneming hebben wij ons milieumanagementsysteem gecertificeerd volgens ISO14001 en zijn onze verhuizingen volledig CO2 Neutraal. Bekijk hier ons kwaliteitbeleid.

Missie verhuisbedrijf Rotterdam | Vlaardingen | Schiedam

Dijkshoorn Euromovers verzorgt nationaal en internationaal verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Onze dienstverlening is maatwerk van hoge kwaliteit; voor, tijdens en na de verhuizing. Wij luisteren naar en blijven communiceren met onze klanten. Dijkshoorn garandeert u een zorgeloze verhuizing. Dit doen wij op een persoonlijke en eerlijke wijze én met inzet van onze vakbekwame medewerkers, die gebruik maken van moderne hulpmiddelen.
Interesse in onze dienstverlening of een gratis taxatie? Neem dan contact met ons op via info@dijkshoorn.nl of bel 010-2480522.

Milieubeleid

Dijkshoorn Euromovers verbindt zich ertoe te zorgen voor naleving van alle milieuwetgeving, wettelijke verplichtingen en richtlijnen die betrekking hebben op werkgelegenheid en activiteiten in het werkgebied van de onderneming. 

Bekijk hier het milieubeleid.

Privacybeleid 

Bescherming van de privacy van klanten of potentiële klanten en personeelsleden is van groot belang voor het verantwoord gebruik van de offertes, websites, informatiesystemen en communicatie in het algemeen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacybeleid van Dijkshoorn.

 

Dijkshoorn Euromovers

Trawlerweg 8
3133 KS Vlaardingen
+31 (0) 10-2480522
info@dijkshoorn.nl

Werkgebied

Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Wateringen, Delft, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Naaldwijk, De Lier, Monster, 's-Gravenzande, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Ridderkerk, Barendrecht, Maassluis, Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Oud-Beijerland, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam