Partners

Verhuisbedrijf Tilburg

De Bresser Verhuizingen BV Tilburg

In 1994 heeft de Bresser Verhuizingen BV het zeer gerenommeerde verhuisbedrijf Horsten en Van Disseldorp uit Tilburg overgenomen. Dit is een zeer verstandige stap geweest voor de toekomst van het bedrijf. Door deze overname, ruim 21 jaar geleden, zijn zij inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van particuliere verhuizingen in regio Tilburg. Ook vele bedrijven uit regio Tilburg kunnen zij inmiddels tot hun vaste klanten rekenen.

Werkgebied

Tilburg

Bel ons

+31 (0)13 542 59 35

De locatie

In Tilburg is De Bresser gehuisvest aan de Herastraat 9. Dit is op het industrieterrein de Vossenberg, tegen het kanaal. Zij beschikken hier over een zeer moderne, verwarmde en elektronisch beveiligde hal waar maar liefst 150 zeecontainers van 33 m3 inhoud binnen kunnen staan. Hierdoor blijft uw inboedel veilig, als u er even geen ruimte voor heeft. U kunt zelf uw meubelstukken brengen of u kiest ervoor dat De Bresser deze komt ophalen.

De Bresser werkt vanuit vestiging Tilburg met 15 vaste medewerkers.

Historie

Nadat De Bresser Verhuizingen BV van Jan Bresser op zijn zonen Jan en Nico was doorgegeven, besloten de broers niet veel later om uit te breiden in Tilburg. Hiervoor hadden ze het verhuisbedrijf Horsten en Van Disseldorp uit Tilburg overgenomen in 1994. Door deze overname is De Bresser Verhuizingen uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van verhuizingen in regio Tilburg.

All-round verhuisbedrijf

Naast particuliere verhuizingen verzorgt De Bresser Verhuizingen BV ook verhuizingen van bedrijven. Hier hebben de bedrijven in Tilburg al regelmatig gebruik van gemaakt. Daarnaast biedt De Bresser Verhuizingen ook de mogelijkheid tot opslag van archieven en speciale zorg- en seniorenverhuizingen. 

Verhuisbedrijf Tilburg

Herastraat 9
5047 TX Tilburg
+31 (0)13 542 59 35
info@debresser.nl

Werkgebied

Tilburg