Partners

Verhuisbedrijf Rijssen

Brinks Euromovers

Brinks verhuist al meer dan 150 jaar en daar zijn ze trots op. Het familiebedrijf beschikt over een ruimte ervaring wat zich vertaalt in een deskundige werkwijze. Brinks verzorgt nationale en internationale verhuizingen van zowel bedrijven als particulieren, over land en over zee. 

Van Inboedel tot Archief

De verhuizers van Brinks verhuizen alles. Op verzoek pakken zij alles voor u in en pakken zij het op de plaats van bestemming weer uit. Ook het verhuizen van bijvoorbeeld archieven behoort tot onze werkzaamheden.

Wilt u zelf inpakken, dan geven zij u deskundig advies hoe u dit het beste kunt doen. Het inpakmateriaal, zoals dozen en papier, stellen zij beschikbaar.

Werkgebied

Rijssen, Almelo, Hengelo, Enschede, Nijverdal, Lochem

Bel ons

+31 (0)548 53 86 98

 

Verhuisbedrijf Rijssen aanpak

U gaat verhuizen. Uw nieuwe huis is beschikbaar en nu moeten uw meubels en andere spullen verhuist worden. Brinks zorgt ervoor dat uw goederen op een veilige en efficiënte manier worden vervoerd. Hiermee beperken zij de kosten en risico’s van uw verhuizing.

Elke verhuizing is anders. De omvang, aard en samenstelling van de inboedel is elke keer weer anders. Hetzelfde geldt voor de omstandigheden op het ophaal- en afleveradres en de afstand tussen beide adressen. 

De verhuisadviseur helpt u op weg.

Verhuisbedrijf Rijssen

Butaanstraat 12
7463 PG Rijssen
+31 (0)548 53 86 98

Werkgebied

Rijssen, Almelo, Hengelo, Enschede, Nijverdal, Lochem