Partners

Brinks Euromovers

Brinks Euromovers

Brinks verhuist al meer dan 150 jaar en daar zijn ze trots op. Het familiebedrijf beschikt over een ruimte ervaring wat zich vertaalt in een deskundige werkwijze. Brinks verzorgt nationale en internationale verhuizingen van zowel bedrijven als particulieren, over land en over zee. 

Aanpak

U gaat verhuizen. Uw nieuwe huis is beschikbaar en nu moeten uw meubels en andere spullen verhuist worden. Brinks zorgt ervoor dat uw goederen op een veilige en efficiënte manier worden vervoerd. Hiermee beperken zij de kosten en risico’s van uw verhuizing. Elke verhuizing is anders. De omvang, aard en samenstelling van de inboedel is elke keer weer anders. Hetzelfde geldt voor de omstandigheden op het ophaal- en afleveradres en de afstand tussen beide adressen. 

Werkgebied

Rijssen, Almelo, Hengelo, Enschede, Nijverdal, Lochem

Bel ons

+31 (0)548 53 86 98

Van inboedel tot archief

De verhuizers van Brinks verhuizen alles. Op verzoek pakken zij alles voor u in en pakken zij het op de plaats van bestemming weer uit. Ook het verhuizen van bijvoorbeeld archieven behoort tot onze werkzaamheden. Wilt u zelf inpakken, dan geven zij u deskundig advies hoe u dit het beste kunt doen. Het inpakmateriaal, zoals dozen en papier, stellen zij beschikbaar.

Warehousing

Brinks geeft u de zekerheid dat uw goederen op de beste manier, op de juiste tijd en op het juiste adres tegen de meest economische manier worden vervoerd en afgeleverd. Het voordeel voor u is minder administratieve rompslomp, geen ruimteverslindende opslagruimte en zekerheid. Brinks warehousing kan dit hele logistieke traject voor u verzorgen.

  • Warehouse open tot 23:00 uur
  • Crossdocking, in/op en overslag
  • Samenstellingen en orderpicking
  • Distributie door heel Europa
  • Management info (KPI's)

Brinks Euromovers

Butaanstraat 12
7463 PG Rijssen
+31 (0)548 53 86 98

Werkgebied

Rijssen, Almelo, Hengelo, Enschede, Nijverdal, Lochem