Partners

Soons Verhuizingen Euromovers

Soons Verhuizingen

Een verhuizing is een bijzondere dag die bij de meeste niet vaak voorkomt. Bij Soons Verhuizingen maken ze het echter elke dag mee! Daarom zijn zij voorbereid op alle tegenslagen die er op een verhuisdag kunnen voorkomen. Soons Verhuizingen lossen problemen in een handomdraai op. Het vakmanschap van de erkende verhuizer berust voor 80% op opleiding en ervaring. Voor de rest komt het aan op de juiste uitrusting.

Werkgebied

Geleen, Sittard, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Valkenburg, Eijsden, Meerssen, Brunssum, Landgraaf, Roermond, Kerkrade, Margraten, Vaals, Limburg

Bel ons

+31 (0)46 474 34 52

Ervaring

Soons Verhuizingen hebben al ruim 80 jaar ervaring op het gebied van kleine en grote verhuizingen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen. Daarnaast verhuizen zij nationaal en internationaal en bieden zij ruime opslag voor al uw goederen. Soons Verhuizingen regelt elke verhuizing van begin tot eind naar wens. Of het nu in Nederland is, internationaal en zelfs overzee. Velen zijn tot de conclusie gekomen dat zelf verhuizen kan leiden tot inboedelschade en soms lichamelijk letsel. Steeds meer mensen laten daarom hun verhuizing uitvoeren door Soons Verhuizingen, aangesloten bij de Erkende Verhuizers.

Verhuisfaciliteiten

Verhuizen is een vak en voor het uitoefenen van een vak is goed gereedschap nodig. Om de verhuizing snel, efficiënt en veilig te laten verlopen beschikt Soons Verhuizingen over de modernste verhuisfaciliteiten. Zware spullen, zoals kasten, piano's, wasmachines e.d. worden probleemloos getakeld met behulp van verhuisliften. Ook beschikken zij over speciale verhuisdozen, en ook het transport van uw kostbare spullen is beschermd dankzij de luchtgeveerde verhuiswagen.

Opslag

U wilt verhuizen naar een ander huis, u moet uw huis verlaten en uw nieuw huis is nog niet (helemaal) klaar? U gaat uw huis een grondige opknapbeurt geven en uw huisraad staat in de weg? U kunt natuurlijk uw inventaris bij vrienden of kennissen in een schuur of op zolder opslaan. De vraag is hoe houdt de inventaris het daar? Is het er vochtig? Is het er motvrij?

Soons Verhuizingen kan als erkend verhuisbedrijf een droge, verwarmde en motvrije opslagplaats aanbieden waar goederen om welke reden dan ook tijdelijk "onderdak" vinden in afgesloten opslagcontainers. De containers worden bij u voor de deur vakkundig ingepakt en in ons opslagpand uitgeladen en opgeslagen. Een andere mogelijkheid is dat u uw inboedel zelf aanlevert in onze opslagloods. Uw inboedel wordt dan vakkundig opgeborgen in de opslag-containers.

Soons Verhuizingen Euromovers

Kampstraat 46
6163 HG Geleen
+31 (0)46 474 34 52
info@soonsverhuizingen.nl

Werkgebied

Geleen, Sittard, Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Valkenburg, Eijsden, Meerssen, Brunssum, Landgraaf, Roermond, Kerkrade, Margraten, Vaals, Limburg