Partners

Prinsen Euromovers

Prinsen

Verhuisbedrijf Prinsen is een verhuisbedrijf, dat zich bezig houdt met alles op het gebied van verhuizen. Of het nou gaat om een particuliere verhuizing of om project verhuizingen bij bedrijven, Verhuisbedrijf Prinsen heeft er ervaring mee.

Verhuisbedrijf Drachten

Werkgebied

Drachten, Friesland

Bel ons

+31 (0)512 51 50 00

Veelzijdigheid en flexibiliteit

Verhuisbedrijf Prinsen staat bekend om haar veelzijdigheid en flexibiliteit. Op verhuisgebied is er veel mogelijk, particuliere verhuizingen (ook van en naar het buitenland), projectverhuizingen, distributie en transport, interne verhuizingen en inboedelopslag. Voor alles wat met verhuizen te maken heeft kan men terecht bij deze partner.

Internationale verhuizingen

Verhuizen naar het buitenland is de laatste jaren weer in opmars. Alle buitenlandse verhuizingen worden uitgevoerd door 2 ervaren verhuizers. Geen plek in Europa, of Prinsen is er wel geweest. Van Noorwegen tot aan Spanje, zij hebben er ervaring mee. Uw spullen worden zorgvuldig ingepakt, geladen en vervoerd naar welke bestemming dan ook in Europa.

Ook voor overzeese emigratie kunt bij Van Reenen terecht. Door gebruik te maken van een internationaal netwerk kunnen wij een emigratie over de hele wereld realiseren.

Prinsen Euromovers

Loswal 6
9206 AH Drachten
+31 (0)512 51 50 00
info@verhuisbedrijfprinsen.nl

Werkgebied

Drachten, Friesland