Partners

Verhuisbedrijf Breda

De Bresser Verhuizingen BV Breda

In 2013 heeft De Bresser de vestiging in Breda geopend. Vanuit deze vestiging bedienen zij de regio West Brabant. De Bresser zit op Eikdonk 8, bij afslag Terheijden, achter de Makro. Op de locatie in Breda beschikken ze over een verwarmde en elektronisch beveiligde hal waar er zo´n 30 zeecontainers van 33 m3 inhoud binnen kunnen worden geplaatst.

De Bresser werkt vanuit vestiging Breda met 6 vaste medewerkers. Daarnaast hebben zij vestigingen in Tilburg en in Oisterwijk. 

Werkgebied

Breda

Bel ons

+31 (0)76 820 02 33

Partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen

Verhuizen is meestal voor u, uw gezin en uw eventuele huisdieren een enorm ingrijpende gebeurtenis. U moet uw vertrouwde omgeving achterlaten, uw kinderen moeten naar een nieuwe school, krijgen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Kortom zoiets heeft altijd zijn weerslag.

De Bresser Verhuizingen BV - Euromovers & Erkende Verhuizers, zullen er alles aan doen om het verhuizen voor u zo plezierig mogelijk te laten verlopen. 

Zakelijke verhuizingen

Met eigen Euopese routes rijdt De Bresser wekelijks met een modern wagenpark en ervaren eigen verhuizers over het Europees wegen net.
Wekelijks door de gehele Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk. En twee wekelijks naar de vele overige Euopese en werelwijde bestemmingen. Ook voor import en export van verhuizingen en nieuwe goederen is De Bresser een betrouwbare partner.

Verhuisbedrijf Breda

Eikdonk 8
4825 AZ Breda
+31 (0)76 820 02 33
info@debresser.nl

Werkgebied

Breda