Partners

Verhuisbedrijf Barneveld

Van Reenen


Transport - Warehouse - Verhuizingen

Van Reenen noemt zich wel een saai bedrijf. Ze doen namelijk precies wat u wilt, want dat is hun werk. Zonder toeters en bellen, zonder poespas, zonder gezeur. En dat al bijna honderd jaar. Zij noemen dat "vervoer op maat".

 Of het nu gaat om een internationaal transport van een lading Hollandse kaas voor de pizza's op Sicilië, gestripte koeienhuiden voor een schoenmaker in Frankrijk, of roltrappen voor een grote winkel in Amsterdam. Van Reenen doet het gewoon. Saai en degelijk. Zoals ze dat in Barneveld gewend zijn. Misschien hebben ze daarom wel een vitrine vol diploma's en certificaten. Evenals een klantenbestand dat al jaren enthousiast zaken met ze doet.

Werkgebied

Barneveld

Bel ons

+31 (0)342 40 54 05

En steeds mag Van Reenen nieuwe opdrachtgevers aan de wagen toevoegen. Dat is geen toeval. Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen behoort namelijk tot de drie procent van meest gezonde transportondernemingen van Nederland. Hard en slim werken loont. Met oog voor detail en duurzaam ondernemen. Niet piepen, maar poetsen. Zo doen ze dat op de Veluwe.

Dat is Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen.

ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd

Verhuisbedrijf Barneveld

Energieweg 31
3771 NA Barneveld
+31 (0)342 40 54 05

Werkgebied

Barneveld