Partners

Van Reenen Euromovers

Van Reenen | Transport - Warehouse - Verhuizingen

Van Reenen noemt zich wel eene een saai bedrijf. Ze doen namelijk precies wat u wilt, want dat is hun werk. Zonder toeters en bellen, zonder poespas, zonder gezeur. En dat al bijna honderd jaar. Zij noemen dat "vervoer op maat".

 Of het nu gaat om een internationaal transport van een lading Hollandse kaas voor de pizza's op Sicilië, gestripte koeienhuiden voor een schoenmaker in Frankrijk, of roltrappen voor een grote winkel in Amsterdam. Van Reenen doet het gewoon. Saai en degelijk. Zoals ze dat in Barneveld gewend zijn. Misschien hebben ze daarom wel een vitrine vol diploma's en certificaten. Evenals een klantenbestand dat al jaren enthousiast zaken met ze doet.

Werkgebied

Barneveld

Bel ons

+31 (0)342 40 54 05

Innovatie 

Van Reenen stelt hoge eisen aan haar bedrijf, in alle aspecten van de dienstverlening. Daarom lopen ze bij Van Reenen voorop als het gaat om vernieuwingen en verbeteringen. Ze willen namelijk altijd voorop lopen.

De hoge kwaliteit van de producten komt natuurlijk in eerste instantie ten goede aan haar klanten. Het gevolg is dat de partners zaken met Van Reenen blijft doen en niet snel overstappen. Haar medewerkers zijn daarom continue bezig met het verbeteren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Continuous Improvement is geen noodzakelijke bijkomstigheid maar een dagelijks onderdeel van het werk.

Van Reenen missie en visie 

En steeds mag Van Reenen nieuwe opdrachtgevers aan de wagen toevoegen. Dat is geen toeval. Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen behoort namelijk tot de drie procent van meest gezonde transportondernemingen van Nederland. Hard en slim werken loont. Met oog voor detail en duurzaam ondernemen. Niet piepen, maar poetsen. Zo doen ze dat op de Veluwe.

Kennis en ervaring

Dankzij de deskundigheid van de medewerkers kan Van Reenen de kwaliteit leveren die inmiddels spreekwoordelijk is.

Niet alleen maken ze gebruik van de modernste technieken op het gebied van ICT en communicatie en zijn de werknemers goed opgeleid, maar ze zorgen ook voor een prima werksfeer en goede onderlinge verhoudingen. Dat betekent dat er weinig vast personeel vertrekt, waardoor ze kennis en ervaring binnen het bedrijf houden. Van deze jarenlange deskundigheid en vakmanschap profiteren de klanten van Van Reenen. En dat doen ze al vanaf 1917.

ISO 9001 gecertificeerd VCA gecertificeerd

Van Reenen Euromovers

Koningsbergenweg 7
3771 NS Barneveld
+31 (0)342 40 54 05

Werkgebied

Barneveld