Partners

Coulance Euromovers Amsterdam B.V.

Coulance Amsterdam B.V.

Verhuisbedrijf Coulance uit Amsterdam is gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen, opslag van inboedels en archiefbeheer. Zij bieden oplossingen voor vraagstukken en/of problemen omtrent verhuizen, opslag of archiefbeheer. Dit alles bereiken zij met de zekerheid van de hoogst denkbare service én de bekende topkwaliteit.

Met bijna 75 jaar ervaring is er veel “knowhow” en ervaring opgebouwd. Daarnaast zijn zij aangesloten bij de nationale brancheorganisatie Erkende Verhuizers en lid van Euromovers Nederland.

Werkgebied

Amsterdam, Duivendrecht, Schiphol, Haarlemmermeer, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel

Bel ons

+31 (0)20 617 20 11

Internationaal verhuizen

Uw eigen vertrouwde spullen bij u in het buitenland. Dit kan u helpen u thuis te voelen in uw nieuwe woonplaats. Of uw verblijf tijdelijk of permanent is, Coulance helpt u verhuizen. Omdat ze jarenlang ervaring hebben in het verhuizen naar het buitenland, kunt u met een gerust hart gebruik maken van deze service. 

Nationaal verhuizen 

Verhuizen binnen Nederland… u wordt ontzorgd! Met deze geruststellende woorden wordt verzekerd dat Coulance u de zorg omtrent uw verhuizing ontneemt. Vanaf het zoeken naar een nieuw huis, tot aan de finishing touch van uw nieuwe woning.

Projectverhuizingen

Door het veelvuldig uitvoeren van zeer gecompliceerde en veelomvattende verhuisprojecten behoren wij tot de top van professionele projectverhuizers. Zo is onze integrale aanpak van een kantoorverhuizing anders dan van een laboratorium, een gemeente- of ziekenhuis. Verhuisbedrijf Coulance uit Amsterdam is gespecialiseerd in bijzondere verhuizingen.

Opslag

Heeft u voor korte of wat langere tijd opslag nodig? Op de locatie in Amsterdam op de Zuidas, heel dicht bij Schiphol, hebben zij de ideale opslag locatie. Uw eigendommen worden onder ideale condities en temperatuur bewaard en zijn alleen toegankelijk voor u en ons geautoriseerde personeel.

Coulance Euromovers Amsterdam B.V.

Anthony Fokkerweg 75
1059 CP Amsterdam
+31 (0)20 617 20 11
info@coulance.nl

Werkgebied

Amsterdam, Duivendrecht, Schiphol, Haarlemmermeer, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel