Partners

Verhuisbedrijf Amsterdam

Coulance Amsterdam B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen, opslag van inboedels en archiefbeheer. Wij bieden oplossingen voor vraagstukken en/of problemen omtrent verhuizen, opslag of archiefbeheer. Dit alles bereiken wij met de zekerheid van de hoogst denkbare service én onze bekende topkwaliteit.

Met bijna 75 jaar ervaring is veel “knowhow” en ervaring opgebouwd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de nationale brancheorganisatie Erkende Verhuizers en zijn wij lid van Euromovers Nederland.

Projectverhuizingen

Door het veelvuldig uitvoeren van zeer gecompliceerde en veelomvattende verhuisprojecten behoren wij tot de top van professionele projectverhuizers. Zo is onze integrale aanpak van een kantoorverhuizing anders dan van een laboratorium, een gemeente- of ziekenhuis.

Opslag bij verhuisbedrijf Amsterdam

Heeft u voor korte of wat langere tijd opslag nodig? Op onze locatie in Amsterdam op de Zuidas, heel dicht bij Schiphol, hebben wij de ideale opslag locatie. Uw eigendommen worden onder ideale condities en temperatuur bewaard en zijn alleen toegankelijk voor u en ons geautoriseerde personeel.

Werkgebied

Amsterdam, Duivendrecht, Schiphol, Haarlemmermeer, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel

Bel ons

+31 (0)20 617 20 11

 

Internationaal verhuizen

Uw eigen vertrouwde spullen bij u in het buitenland. Dit kan u helpen u thuis te voelen in uw nieuwe woonplaats. Of uw verblijf tijdelijk of permanent is, wij helpen u verhuizen. Omdat we jarenlang ervaring hebben in het verhuizen naar het buitenland, kunt u gerust gebruik maken van onze service. 

Nationaal verhuizen 

Verhuizen binnen Nederland… u wordt ontzorgd! Met deze geruststellende woorden bedoelen wij dat Coulance u de zorg omtrent uw verhuizing ontneemt. Vanaf het zoeken naar een nieuw huis, tot aan de finishing touch van uw nieuwe woning.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Anthony Fokkerweg 75
1059 CP Amsterdam
+31 (0)20 617 20 11
info@coulance.nl

Werkgebied

Amsterdam, Duivendrecht, Schiphol, Haarlemmermeer, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel