Euromovers Nederland B.V.
Trawlerweg 8
3133 KS VLAARDINGEN
0800-9366838
info@euromovers.nl

Verhuizen binnen Nederland met Euromovers

Euromovers verhuist u binnen Nederland met een verhuizer bij u uit de buurt, die uw woonplaats door en door kent. Wij selecteren op basis van postcode de beste Euromover voor uw situatie. Een Euromover biedt net een beetje meer: seniorenservice voor ouderen die een handje extra nodig hebben, praktische hulp bij zelf verhuizen of het transporteren van uw kostbare vleugel of kunst.

 

Particulier

Verhuizen

Voor uw verhuizing kiest u natuurlijk voor een betrouwbare en ervaren partner. De leden van Euromovers zijn Erkende Verhuizer en bieden u vakmanschap en betrouwbaarheid. Een team van ervaren mensen staat voor u klaar om uw verhuizing tot in ieder detail te regelen.

Lees meer

 

seniorenservice

Seniorenservice

Euromovers is gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Dit kunnen ouderen zijn die kleiner gaan wonen of naar een aanleunwoning gaan. Maar ook bijvoorbeeld de bewoners van een verzorgingshuis, die verhuizen naar een nieuwbouwcomplex. Wij nemen voor iedereen de tijd.

Lees meer

zelf verhuizen

Hulp bij verhuizen

U kunt zich volledig laten verhuizen door Euromovers, maar u kunt Euromovers ook laten helpen. Dit kan bijvoorbeeld door zelf te verhuizen en alleen de lastige voorwerpen door Euromovers te laten verhuizen.

Lees meer

 

speciale diensten

Speciale diensten

  • Handyman,
  • verhuizen van kunst 
  • verhuizen van kostbare spullen, piano's, vleugels, antiek
  • verhuiswinkel, oa voor verhuisdozen 

Lees meer