Euromovers Nederland B.V.
Trawlerweg 8
3133 KS VLAARDINGEN
0800-9366838
info@euromovers.nl
 
80 erkendeverhuizers.gif    ISO9001.jpg  

 

 

Ervaren en professioneel
De Wit Euromovers is een ervaren en professioneel verhuisbedrijf uit Haarlem. Wij bieden een breed scala van verhuis- en facilitaire diensten aan voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Meer dan een verhuizer
Wij zijn al meer dan 50 jaar een betrouwbare en ervaren verhuispartner, echter naast verhuizen leveren wij ook andere diensten zoals opslag, kunsttransport, archiefbeheer en handymanwerkzaamheden.

Centrale ligging
Gelegen in het industriegebied de Waarderpolder in Haarlem en met de mogelijkheid om binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam te zijn is het niet verrassend dat onze klanten voornamelijk in de omgeving Haarlem en Amsterdam zitten. 

Persoonlijk advies
Ons team bestaat uit vakmensen met een jarenlange staat van dienst. Zij zijn flexibel, servicegericht, inventief, secuur en komen met adequate oplossingen. Wij geloven niet in standaard oplossingen in deze branche en  geven daarom een op uw situatie toegesneden advies.


Graag willen wij u ook kennis laten nemen van onze dienstverlening.
 

 

De Wit Haarlem Euromovers

Wateringweg 64
2031 EJ Haarlem
Telefoon:
+31 (0)23 5310404

Email:
Werkgebied:
Haarlemmermeer Aalsmeer, Haarlem, Zandvoort, Heemstede, Hoofddorp, Bloemendaal, Lisse, Hillegom, Zwanenburg, Ruigoord, Uithoorn, Liemeer
 
Terug naar overzicht