Euromovers Nederland B.V.
Trawlerweg 8
3133 KS VLAARDINGEN
0800-9366838
info@euromovers.nl

Speciale diensten Euromovers

Voor speciale diensten biedt Euromovers meer dan gewone verhuizers. Door het (internationale) Euromovers netwerk kunnen wij overal juist die expertise inzetten die voor uw bijzondere verhuizing of transport noodzakelijk is. Euromovers leden werken nauw samen, zodat juist bij combinaties van speciale diensten er altijd beroep kan worden gedaan op elkaars specialisme.  

 

Hightech 

 

ICT-diensten 

 

Machineverplaatsing 

 

Interne verhuisservice 

hightech   ict-diensten   machineverplaatsing   interne verhuizing
Hightech diensten vragen om specifiek vervoer.
Enkele Euromovers leden beschikken over luchtgeveerde vrachtwagens met klimaatbeheersing (tussen de 18 en 24 graden Celcius) waardoor het vervoer van kwetsbare hightech geen problemen oplevert. Deze wagens zijn vanzelfsprekend voorzien van alle veiligheidsmaatregelen.
Het vervoer wordt geregeld door personeel dat speciale scholing heeft voor dit soort transport. 
Indien noodzakelijk kan individuele instructie gegeven worden voor, tijdens en na het transport. Uw kostbare hightech is bij Euromovers absoluut in goede handen.
 

Bij het verhuizen van computerconfiguraties en haar randapparatuur zal onze ICT verhuizer u adviseren over de aanpak bij een verhuizing en u dan ook bijstaan.

Standaard is het afkoppelen van data- en telecommunicatieapparatuur en het verhuisklaar maken van toebehoren. Wij plaatsen en sluiten de apparatuur aan op de nieuwe werkplek.  Zo nodig verzorgen wij  het testen van de apparatuur en het rapporteren van storingen.  Ook nazorg met behulp van een service desk na de verhuizing behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 
 

Industriële verhuizingen in de vorm van afzonderlijke machines, een productielijn of een complete fabriek; Euromovers is in staat deze verhuizing op deskundige wijze uit te voeren. Dit is zelfs mogelijk op basis van turn-key afspraken. Wij verpakken machines of onderdelen daarvan in onze eigen verpakkingswerkplaatsen. Vlonders, kratten of kisten maken wij zo nodig op maat in hout, karton of kunststof.

Ook beschikken wij over eigen kranen, waarmee het gereedmaken, het opladen en eventueel plaatsen van de machine(s)in eigen beheer wordt uitgevoerd. Euromovers verzorgt wereldwijd uw industriële verhuizing .

 

Voor interne verhuizingen (IVS) levert Euromovers op contractbasis een huismeester voor: 

 • Bijmaken van meubilairsleutels.
 • Aansluiten huishoudelijke apparatuur.
 • Inventariseren defecten of beschadigingen.
 • Klein onderhoud aan kopieermachines.
 • Technische ondersteuning vergaderruimtes.
 • Indelen van vergaderruimtes.
 • Het verhangen van schilderijen.
 • De- en montage van meubilair.
 • Het beheren van de archiefruimte.
 • Het rondbrengen van de post.
 • Overige operationele werkzaamheden op facilitair gebied. 

info  offerte

    Lees meer  

meer info  offerte

 

meer info  offerte

Speciaal transport 

 

Beurzen en Expo's 

 

Kunst 

 

Facilitair 

speciaal transport   beurzen en exposities   fine arts   facilitair

Kluizen, piano's, kunstwerken, maquettes, machines of kopieerapparaten. Op inventieve en verantwoorde wijze verhuizen wij zware, gevoelige of kwetsbare items. U kunt hier ook denken aan een compleet machinepark.

 

  
 

Beurzen en exposities zijn voor de meeste bedrijven geen dagelijkse routine. 

Euromovers werken vrijwel elke week aan het in- en ontruimen van beurslocaties en exposities in binnen- en buitenland. Wij zijn dan ook gewend aan zeer korte opbouwtijden.

Enkele verhuisploegen zijn speciaal hiervoor opgeleid en vinden door hun jarenlange ervaring geen klus te groot. Natuurlijk worden ook deze transporten uitgevoerd met luchtgeveerde verhuiswagens.

 

Een aantal leden van Euromovers Nederland heeft zich gespecialiseerd in het vervoer en de opslag van kunst.

Daarbij wordt gewerkt voor internationaal gerenomeerde musea in zowel binnen-, als buitenland.

De expertise die daarbij is opgedaan is bekend in die wereld en leidt regelmatig tot nieuwe opdrachtgevers.

Vanzelfsprekend wordt met deze informatie vertrouwelijk om gegaan en kunnen wij geen referenties geven.

 

 

De facility manager staat u bij bij grote verhuizingen, maar kan u daarna ook nog van dienst zijn. In de periode na de verhuizing kunt u zo terugvallen op een ervaren projectleider die het hoofd koel houdt. De facilitair manager van Euromovers beschikt over vakkennis en hanteert gedetailleerde checklisten. Hij kan zorg dragen voor: 

meer info  offerte

 

meer info  offerte

 

meer info  offerte

 

lees meerLees meer