Euromovers Nederland B.V.
Trawlerweg 8
3133 KS VLAARDINGEN
0800-9366838
info@euromovers.nl

offerte.png

Opslag inventaris

Voor opslag van uw inventaris heeft Euromovers Nederland door haar landelijk spreiding altijd wel een bedrijf dicht bij u in de buurt.
Wij halen de goederen bij u op en bezorgen ze op tijd weer terug bij uw bedrijf. Zo nodig zorgen wij ook voor de plaatsing van uw inventaris. Het is ook mogelijk uw goederen geconditioneerd op te slaan.

Beheer inventaris

Euromovers Nederland biedt ook beheer van opgeslagen inventaris aan. Dat bestaat uit het op locatienummer opslaan van inventaris in containers of open locaties, waardoor uw inventaris altijd onder handbereik is. U kunt op afroep inventaris bij u laten bezorgen, of afhalen, maar op afspraak kunt u ook altijd terecht bij uw eigen inventaris.

Het is ook mogelijk de inventaris te digitaliseren met foto's en die toegankelijk te maken via internet. Zo is altijd inzichtelijk voor uw personeel wat er staat, in welke staat, en of dat voor een andere werkplek inzetbaar is. Nadat u ons daar opdracht toe geeft bezorgen wij deze inventaris door geheel Nederland binnen de afgesproken termijn.

 

 

Voor enkele grote landelijke klanten beheren wij de opslag van niet gebruikte kantoorinventaris.

Gezien de landelijke spreiding van de vestigingen van deze klanten zochten zij een betrouwbare partner, die in staat was inventaris te digitaliseren en op intranet te zetten,maar ook meteen in staat was binnen de overeengekomen periode de gevraagde goederen op de juiste locatie af te leveren.