Euromovers Nederland B.V.
Trawlerweg 8
3133 KS VLAARDINGEN
0800-9366838
info@euromovers.nl
Meer informatie
Offerte aanvraag bedrijven

Opslag en beheer van inventaris?

Bel Euromovers uw partner: 0800-9366838

Inventaris

 

Archief

 

Kunst en antiek

   

Voor opslag en beheer van uw inventaris heeft Euromovers Nederland door haar landelijk spreiding altijd wel een bedrijf dicht bij u in de buurt.  Wij halen de goederen bij u op en bezorgen ze op tijd weer terug bij uw bedrijf. Via digitalisering van de opgeslagen inventaris, is deze via internet toch nog prima toegankelijk.

 

 

 

 

 

 

Alle bij Euromovers Nederland aangesloten bedrijven bieden opslag en beheer van archief aan. Dat gebeurt in elektronisch bewaakte ruimtes, die alleen voor geautoriseerde personen toegankelijk zijn. 
Het beheer van de archieven omvat digitalisering, bewaking, het opzoeken en afleveren van een archief bij uw bedrijf, deze weer terughalen en opbergen, en vernietiging (wanneer toegestaan).

 

   

 

 

Opslag van kunst en antiek vraagt om perfectie. Een aantal van onze leden verleent deze service. Zij leveren geconditioneerd (wereldwijd) transport en beschikken over bewaakte opslagruimtes met klimaatbeheersings-systemen. Indien nodig zijn er extra fysieke bewakingsfaciliteiten mogelijk. Euromovers kan ook zorgdragen voor de verzekeringen en douanehandelingen.

 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een gerenommeerde naam bij befaamde musea opgebouwd.

Uit discretie overwegingen kunnen wij u hier pas na het maken van een afspraak verder over informeren.

Lees meer  

 

Lees meer